Vegyes információk


Az árak az Áfa-t tartalmazzák.

Az esetleges kedvezményes árak a bejelentkezés után válnak láthatóvá.

Az oldalsávban egy kategória nevére kattintva a hozzá tartozó termékek jelennek meg. A mappákat a [+] jellel lehet kinyitni.

Lapozási lehetőség az oldal legalján.

Keresés és rendezés

Keresett szöveg:
Rendezés:
Keresés/rendezés:

A keresés a termékek nevére és leírására értendő. Csak összefüggő szövegrészre (töredékszóra, teljes ill. egymás utáni szavakra) lehet keresni.


Hét dolog, amit tudnod kell,

a szent gyógyulásról

Hét dolog, amit tudnod kell, 

a szent gyógyulásrólKenneth Hagin -Hét dolog, amit tudnod kell, a szent gyógyulásról

Hét dolog, amit tudni kell, hét módja a szent gyógyulásnak. Ha még egyről sem tudsz, akkor itt az ideje, hogy beleásd magad, ebbe a könyvbe.

Egy ember sem mondhatja, hogy ez az Isteni fajta gyógyulás, nekem nem működik.

Az Írás kinyilatkoztatja nekünk Isten természetét. Az Írás azt is felfedi, hogyan viszonyul Isten a bűhöz, a betegséghez és az erőtlenséghez.

Isten természete semmit sem változott az idők folyamán. A bűnhöz, betegséghez és erőtlenséghez való viszonya sem változott. Ezt tudnod kell, ha meg akarod érteni a szent gyógyulást.

Valójában hét alapvető tényt kell ismerned a szent gyógyulással kapcsolatban. A könyv végigvezet azokon a lehetőségeken, ahogyan elfogadhatod a saját gyógyulásodat, ahogy meg lehet gyógyulni.

Mindegyik működik. A  szolgálatomban, alkalmaztam már sikeresen,  mindegyik lehetőséget.  Nem azért igaz, mert vannak ilyen tapasztalatok, hanem azért mert Isten mondja az Igéjében.

Vannak, akik csak próbálnak megtenni valamit, de kudarcot vallanak.

Isten sehol sem mondja, hogy próbálj meg valamit, hátha működik. Isten lehetőséget ad, hogy cselekedd meg.

Valójában nem te próbálod meg az Igét, hanem az Ige próbál meg téged. A Próbálkozók, a kételkedők nem sokra jutnak.

Ismerd meg ezeket az alapelveket, az Ige alapján és kezd el alkalmazni őket. Isten Igéje sohasem vall kudarcot!

Légy szabad a betegségtől, fájdalomtól. Tanulj meg ellenállni a betegségnek!

Nem az a legjobb dolog, hogy Isten meggyógyít, hanem, ha meg sem betegszel. Ha folyamatosan Isten áldása teljesedik ki az életeden.

Ez a könyv segíteni fog ebben.
(Varga István)

 

Ár:1.650 Ft db
Könyv


Olvass bele egy kicsit!


2. fejezet
Isten akarata, hogy meggyógyítson téged, mert a betegség a sátántól ered, nem pedig Istentől

(2) Isten akarata, hogy meggyógyítson téged, mert a betegség a sátántól ered, nem pedig Istentől, és Isten nem akarja, hogy az Ő gyermekeinek bármije legyen, ami a sátántól van. Apostolok Cselekedetei 10,38.

A názáreti Jézust, mint kené fel Őt az Isten Szent Szellemmel és erővel, ki széjjeljárt jót tévén és meggyógyítván mindeneket, kik az ördög elnyomá-sa alatt voltak; mert az Isten volt Ővele.

Kérlek, figyeld meg, hogy az Írás szerint minden beteg ember, akit Jézus meggyógyított, az ördög elnyomása alatt volt. Észrevetted, minek nevezi a Biblia a betegséget?   Sátáni elnyomásnak. Jézus a Szabadító, a sátán pedig az elnyomó. Lukács 13,16.

[Jézus mondja:] Hát ezt az Ábrahám leányát, KIT A SÁTÁN MEGKÖTÖZÖTT ímé, tizennyolc esztendeje, nem kellett-é feloldani e kötélből szombatnapon?

Ha az egész történetet elolvasod a Lukács 13-ban, meg fogod látni, hogy ennek az asszonynak nyilvánvalóan valami izületi gyulladáshoz hasonló betegsége lehetett, mivel nem tudott kiegyenesedni. Jézus azt mondta, hogy       a sátán kötözte meg a testét. János 10,10.

A tolvaj nem egyébért jön, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson; ÉN AZÉRT JÖTTEM, HOGY ÉLETÜK LEGYEN, és bővölködjenek.

Amikor Jézus azt mondta, hogy „a tolvaj nem egyébért jön”, az ördögről beszélt, nem pedig Istenről. Isten nem tolvaj. Jézus nem tolvaj. A Szent Szellem nem tolvaj.

A tolvaj azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson. A betegség tolvaj. Ellopja az egészségedet. Ellopja a boldogságot. Ellopja azt a pénzt, ami más dolgokhoz lenne szükséges.

Amikor Jézus azt mondta hogy „én azért jöttem, hogy életük legyen, és bővölködjenek”, szembeállította az Ő        cselekedeteit — vagyis Isten munkáit — az ördög cselekedeteivel. 1János 3,8.

Aki a bűnt cselekszi, az ördögből van; mert az        ördög kezdettől fogva bűnben leledzik. AZÉRT JELENT MEG AZ ISTENNEK FIA, HOGY AZ ÖRDÖG MUNKÁIT LERONTSA.

Ez volt a célja — ez volt az oka — annak, hogy Isten Fia megjelent: Ő azért jött, hogy az ördög MUNKÁIT lerontsa!
Igen, a bűn az ördögtől van, és Jézus azért jött, hogy elpusztítsa a bűnt.

De Ő nem csupán a bűnt akarta elpusztítani, hanem „széjjeljárt jót tévén és meggyógyítván mindeneket, kik az ördög elnyomása alatt voltak”, az Apostolok Cselekedetei 10,38-ból vett idézetünk szerint. Látod, Jézus azért jelent meg, hogy az ördög MUNKÁIT lerontsa. Figyeld meg újra, hogy ez a rész az Apostolok Cselekedeteiből a betegségeket és gyengeségeket az ördög munkáinak nevezi.

Amikor ezt felismerjük — amikor elkezdünk úgy tekinteni a betegségre és a gyengeségre, ahogy a bűnre és az       ördögre tekintünk —, akkor majd ellenállunk azoknak ahelyett, hogy behódolnánk nekik. Az első hibát akkor követjük el, amikor elfogadjuk a betegséget.

Emlékszem, mennyire felbosszantott, amikor az ördög kicsi korukban betegséggel próbálta megtámadni gyermekeinket. Nagyon megharagudtam az ördögre, amiért betör az otthonunkba és fenyegeti a gyermekeinket. Ellenálltam neki. Így szóltam hozzá: „Megtiltom, hogy betedd ide a       lábad! Nincs hozzá jogod!”

Gyermekeink azóta már felnőttek. Ken fiunk felszentelt szolgáló. Lányunk Pat, aki szintén felszentelt szolgáló, egy másik szolgálóhoz, Buddy Harrison tiszteleteshez ment feleségül.

Mindig elmesélem az embereknek, hogy gyermekeink felnevelése az orvosi költségeket tekintve mindössze 37,50 dollárunkba került.
Amikor az ifjabb Ken született, az orvos 25 dollárt számított fel. Ez volt a teljes költség 1939-ben, a válság idején. Amikor pedig Pat született, az orvos 12,50 dollárt kért.

(Pat esetében azért fizettünk kevesebbet, mert egy másik orvosunk volt, aki 50 százalékos engedményt adott a pásztoroknak!)

 

Folytatom a vásárlást | Megnézem a kosarat | Feladom a megrendelést | Vissza a honlapra