Vegyes információk


Az árak az Áfa-t tartalmazzák.

Az esetleges kedvezményes árak a bejelentkezés után válnak láthatóvá.

Az oldalsávban egy kategória nevére kattintva a hozzá tartozó termékek jelennek meg. A mappákat a [+] jellel lehet kinyitni.

Lapozási lehetőség az oldal legalján.

Keresés és rendezés

Keresett szöveg:
Rendezés:
Keresés/rendezés:

A keresés a termékek nevére és leírására értendő. Csak összefüggő szövegrészre (töredékszóra, teljes ill. egymás utáni szavakra) lehet keresni.


Akinek sebeivel gyógyultatok meg

Akinek sebeivel gyógyultatok megJim Sanders- Akinek sebeivel gyógyultatok meg

Igen! A könyv címe nem elírás, vagy sajtóhiba, hanem az igazság.

Hát akkor mért beteg annyi ember? Ez valójában tény, hogy sok ember beteg, de ez nem az igazság ! A tények változhatnak, de az igazság sohasem ! Az Igazság Örök, mert az igazság Jézus Krisztus.  

A Könyv igazi válaszokat és megoldásokat tartalmaz. Jim Sanders könyvből megismerheted az igazságot, a gyógyulással kapcsolatban és az igazság szabaddá tesz.

Több jelentést kaptunk arról, hogy a könyv olvasása közben az olvasó meggyógyult. Ez a könyv nem egy üres elmélet, vagy theologia.   Isten valóságos ereje szabadul fel a könyv olvasása közben, ha nyitott szívvel olvasod.

Ez egy alapkönyv a gyógyulást keresőknek, olyan alapinformációkat tartalmaz, melyeket keresztények  milliói nem ismernek, mert sosem tanították nekik.

Sok ember hal meg idő előtt, mert nincs birtokában annak az alapismeretnek, amit ez a könyv is elénk tár. Sokan hiszik azt, hogy a betegség Isten akarata és Isten adja ránk, hogy megtanítson miket valamire.

Egyéb más ostoba elképzelések terjengnek, még  keresztény körökben is. Ezek a sötétség és a tudatlanság  legmélyebb bugyrai.

Ne hagyd magad meglopni,  átverni, ismerd meg, hogyan tudsz szent egészségben élni.  Ez a könyv, lépésről lépésre végigvezet a teljes győzelemig.

Vedd birtokba az örökséged, amit Jézus Krisztus keresztje megszerzett a számodra. A könyv nem csak a betegek számára ajánlott, hanem azok számára is, akik soha nem szeretnék megismerni a betegséget és legyőzöttséget.

Ne késlekedj elolvasni ezt a könyvet!
(Varga István)

 

Ár: 1.900 Ft db
Könyv
A szerző ajánlása

A könyv a Biblia igazságát tárja elénk a gyógyulásról. Azok számára, akik gyógyulást keresnek, a legfontosabb az, hogy megértsék: a betegségek nem Istentől származnak - Isten akarata a számunkra az egészség.

Ha velem tart az olvasó, a könyv végére érve teljes meggyőződést kap a szívében, hogy Isten akarata a számára is így szól a gyógyulásról: "Akarom, gyógyulj meg!" a gyógyulás Isten megváltási tervének fontos része, ugyanis a megváltás nem csak a bűnök bocsánatára terjed ki, hanem magában foglalja a gyógyulásunkat is.

"Aki a mi bűneinket maga vitte fel testében a fára, hogy a bűnöknek meghalván az igazságnak éljünk, Akinek sebeivel gyógyultatok meg." - írja Péter apostol az első levelében (1Péter 2,24).

Megtudhatjuk azt is, hogyan tudjuk megszerezni, illetve megtartani a gyógyulásunkat. Isten alapvető és örök igazságai tárulnak elénk a könyv olvasásakor, melyeknek megismerése nélkülözhetetlen a végleges gyógyulás létrejöttéhez.

A könyv külön fejezetben foglalkozik azzal a kérdéssel, kell-e egy kereszténynek betegségben szenvedni Krisztusért. Fontosnak tartom ennek megválaszolását a Biblia alapján, mert helytelen elképzelések akadályozhatják a végleges gyógyulás elnyerését.

Mielőtt a gyógyulásunkat el tudnánk fogadni, azt is meg kell érteni, honnan származnak a betegségek. A könyv célja, hogy az olvasó igei világosságot kapjon ezekről a kérdésekről, amelyek gyakran felmerülnek a keresztény körökben.

Csak az igei válaszok megismerése által leszünk képesek arra, hogy Isten áldásai beteljesedjenek az életünkben.

Minden olvasónak ezt kívánom Jézus nevében!

Folytatom a vásárlást | Megnézem a kosarat | Feladom a megrendelést | Vissza a honlapra