Varga István Jézus Krisztus evangéliumának szolgálója
Főoldal Rendezvényeink Gyógyulás Webshop Rólunk Letöltés
TÉMAKÖRÖK
Videók
Tanítások
Csodák
Bizonyságok
Imakérés
Szolgálati eszközök
Partnerkapcsolat
KÖNYVLETÖLTÉS
Töltsed le ingyen!
Varga István e-book
Ha, szeretnéd letölteni ingyenes könyveinket, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot!
  Keresztnév:

*
  E-mail:

*
  Megye vagy ország:

*
(*A csillaggal jelölt rész kitöltése kötelező!)
Az adataidat különösen nagy gonddal kezeljük, az semmilyen okból, nem juthat harmadik személy kezébe!

Videók

A videók az alkalmainkon készült élő felvételek!
Lejátszáshoz az „Adobe Flash Player" szükséges, letölthető itt !
Varga István (Dunaszerdahely) Új!
(Hossz: 1óra, 08 perc)
2011.Ápr.17. Dunaszerdahelyii evangelizációs alkalom.
A videó letölthető jobb minőségben, itt !

Varga István (Karád) Új!
(Hossz: 1óra, 09 perc)
2011.Ápr.18. Karádi evangelizációs alkalom.
A videó letölthető jobb minőségben, itt !

Varga István (Orosháza)
(Hossz: 1óra, 12 perc)
2009.Szept.19. Orosházi evangelizációs alkalom.
A videó letölthető jobb minőségben, itt !

Varga István (Nagyszénás)
(Hossz: 1óra, 45 perc)
2009.Szept.19.Nagyszénási evangelizációs alkalom..
A videó letölthető jobb minőségben, itt !


Varga István (Nagykamarás)
(Hossz: 1óra, 10perc)
2009.Szept.18. Nagykamarási evangelizációs alkalom.
A videó letölthető jobb minőségben, itt !


Varga István (Mezőkovácsháza)
(Hossz: 1óra, 14 perc)
2009.Szept.1. Mezőkovácsháza, evangelizációs alkalom.
A videó letölthető jobb minőségben, itt !


Varga István (Csorvás)
(Hossz: 1óra, 10 perc)
2009.Szept.17. Csorvás, evangelizációs alkalom.
A videó letölthető jobb minőségben, itt !

Varga István (Győr)
(Hossz: 55 perc)
2010.Szept.10. Győri evangelizációs alkalom.
A videó letölthető jobb minőségben, itt !

 

Mondd el ezt a megvallást hangosan!

Hiszem, hogy Jézus Istennek Fia.
Hiszem, hogy Jézus meghalt az én bűneimért.
Hiszem, hogy Jézus feltámadt a halálból az én
megigazulásomért.

Kérlek Jézus, jöjj a szívembe !
Legyél az életem Ura, Megváltója és Gyógyítója!
Jézus, Te vagy az én Uram, Megváltóm és Gyógyítóm.
Köszönöm, Úr Jézus, az örök életemet és a szent véredet!

Ámen.

AJÁNLÓ
Ezeket a videókat azért tettem fel az oldalra, hogy segítsek olyan embereknek, akik szinte semmit nem tudnak Jézus Krisztus valóságáról és az Ő megváltói munkájáról.

Emberek tömegei tartanak a pokol irányába, amiről persze sokan azt sem hiszik, hogy létezik. Betegség, szegénység , családi és egyéb más problémákra nincs helyes válaszuk, beleértve keresztényeket is.

Sokan úgy gondolják, hogy valamilyen vallás, vagy szertartás, vagy a saját jóságuk által megmenekülnek az örök szenvedéstől.

Sok becsapott, megtévesztett ember él ezen a földön, akik hazugságban élnek.

A videókon nem a saját elgondolásaim, vagy mások véleményei hangzanak el, hanem amit Isten mondott, a teljes Igazság.

Amit prédikálok, azért nekem kell egy napon számot adnom, nem az a célom, hogy az embereknek tetszek, vagy azzal foglalkozzak, hogy kinek mi a véleménye.

Isten dolgaival kapcsolatban nem érdekel senki véleménye, a saját véleményem sem, csak az, amit Isten mondott. Biztos lehetsz benne, hogy erről nem fogok fórumot nyitni, hogy ki ki elmondja a véleményét.

Lehet, hogy ez nyersnek hangzik, vagy sokaknak nem tetszik. Istent nem érdekli az én véleményem, de a tied sem. Csak az amit Ő mondott. Két lehetősége van minden embernek, vagy elfogadja, vagy visszautasítja.

A te döntésed. Amit Isten mondott az örök és soha nem változik. Az örömhír, ami az evangélium, ma is úgy hangzik, mint 2000 évvel ezelőtt. Ma is szabaddá teszi az embereket, ma is meggyógyulnak Isten élő ereje által, ugyan úgy, mint a korai tanítványok idején.

Sokan visszautasítják Isten beszédét, az Ő igazságát, de ez az ő döntésük. Bárki szabadon a pokolba mehet ha akar, bárki élhet betegségben, szegénységben, ha ezt akarja. Isten semmit nem fog rád kényszeríteni. Isten nem erőszakos.

Mehetsz a saját fejed után, vagy dönthetsz úgy, hogy elfogadod amit Isten mondott és szabad lehetsz. Isten még soha nem hazudott, soha nem tévedett, nekem minden okom meg van, hogy csak Őrá hallgassak.

Vannak akik szenvednek, kínlódnak a saját erejükben és képességeikben bízva.

Több mint 15 éve prédikálok, hirdetem Isten országát, emberek ezreit láttam akik elfogadták Jézus Krisztust mint személyes megváltójukat, meggyógyultak, szabaddá váltak boldogan élnek.

Jézus Krisztus már nincs a kereszten Ő feltámadt és él. Ő ma is törődik veled, fontos vagy a számára. Keresd, éhezd, az Ő igazságát és megelégítetsz!

Hiszem és azért imádkozom, hogy ezeken a videókon keresztül, kiáradjon Isten élő ereje, a te éltedre is.

Küld el az oldal linkjét akinek csak tudod, mert mindenkinek joga van, hogy hallja az Evangéliumot a Jó hírt!

Az Úr áldása teljesedjen ki, az élted minden területén!
(Varga István)

JEGYZET
Legyél mélyen elkötelezett!

Az emberek hűségről alkotott elképzelései meglehetősen különbözőek. Néhányan addig maradnak hűségesek, amíg valami nem okoz csalódást nekik.

Mások addig hűek, amíg valami máshogy nem alakul, mint képzelték. De a hűség pontosan az, aminek Isten nevezi – ragaszkodás Hozzá és az Ő Igéjéhez, bármi is történik.

Krisztus Testében nagyon sokan soha nem hoztak ilyen döntést. Egy nap kipróbálják, és azt mondják: „Nézzük meg hogyan alakul. Addig nem igazán akarjuk elkötelezni magunkat, amíg nem látjuk, hogy Isten betölti-e a szükségünket vagy odaadja-e azt az autót.”

De ahhoz, hogy hűséges legyél, el kell kötelezned magad, és az elkötelezettséged mögött az életednek kell állnia. Nem létezik túlcsordulás az olyan ember számára, aki nincs mélyen elkötelezve.

A Példabeszédek 28:20 azt mondja: „A hűséges ember bővölködik áldásokkal….” Mutass egy Igét arról, hogy bővölködik az olyan ember, aki feladja. Nincs ilyen Ige.

Bárki képes három hétig tenni valamit. Nézzük meg, mit fogsz tenni három év múlva. Nézzük meg, mit teszel majd 30 év múlva. A hűséget nem lehet néhány hét alatt lemérni.

A hűséget az idő múlásával lehet lemérni. Talán azt kérdezed: „Hogyan fejleszthetek ki megingathatatlan hitet? Hogyan válhatok hűségessé?” Kijelentést kell kapnunk Isten hűségességéről ahhoz, hogy hűségessé váljunk.

Ha végigmész a Biblián, történeteket fogsz találni arról, hogy Isten népe lehetetlen helyzetekkel szembesült, de Isten megígérte, hogy megszabadítja őket, és minden alkalommal megtette.

Figyeld, ahogy újra és újra megteszi, és ez inspirálni és erősíteni fogja a hitedet Isten hűségében. A 2 Sámuel 5-ben egy történetet találunk Dávidról, arról a napról, amikor Izrael felkent királya lett.

A Biblia elmondja, hogy a filiszteusok meghallották ezt és összegyűltek ellene. A fizikai síkon Dávid és hadserege számára lehetetlen volt a teljes filiszteus hadsereg legyőzése, és Dávid tudta ezt.

Akkor mit tett Dávid? Isten elé járult és megkérdezte: „Akarod, hogy üldözőbe vegyem őket?” Isten azt felelte: Igen. Ekkor Dávid megkérdezte: „Számíthatok rá, hogy Te a kezembe adod őket?

Isten válasza ismét „Igen” volt. Így Dávid és serege megütközött a filiszteusokkal Refaim völgyének csatamezőin, és Isten győzelemre vezette őket, pontosan úgy, ahogy megígérte.

Olyan elképesztő volt a győzelem és olyan hatással volt Dávidra, hogy a harcmezőt így nevezte: „Az áttörés Ura”, hogy Istenre és az Ő hűségére emlékeztessen.

 

 

 

| Főoldal | Alkalmak helye | Gyógyulás | Webshop | Rólunk | Videók | Tanítások | Csodák | Bizonyságok | Pokol | Menny | Egyéb | Szolgálati eszközök | Partnerkapcsolat
© Varga István minden jog fenntartva !